Maçka Pakmaya Hüsamettin Ziler Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek. Çevremize de eğitim vermek. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek. Toplumun, eğitim düzeyini ve böylece yaşam kalitesini yükseltmek amacı ile eğitim ve öğretimi en üst düzeyde sunmak. ● Öğrencileri; duymaya, düşünmeye, özellikle araştırmaya yöneltmek, yeni bilgi ve uygulamaları geliştirip desteklemek. ● Arkadaşlık ilişkilerini, insan sevgisini geliştirmek.

Misyon: ● Eğitimde mükemmellik, ● Seçkin öğretmen kadrosu ile öğrenci-veli memnuniyeti ve mutluluğu sağlamak, ● Tarihi doğal örgüsü ile ülkemizde seçkin ve örnek bir eğitim kurumu olmaktır. Değerlerimiz ● Sevgi, ● Saygı, ● Hoşgörü, ● Başarma inancı, ● Geleceği yönlendirme, ● Sorumluluk ve paylaşım, ● Ben yerine biz diyebilme, ● Öğrenci merkezli okul olmak.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.10
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: Okulumuzun tüm 5. sınıflarında İngilizce Yabancı Dil Ağırlıklı Eğitim uygulaması yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Uluslararası Eko-Okullar Programı, Harezmi Eğitim Modeli, TS ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi
Diğer Hususlar: TASARIM BECERİ ATÖLYESİ, FEN LABORATUVARI, MÜZİK ODASI,TEKNOLOJİ VE TASARIM ATÖLYESİ, DESTEK EĞİTİM ODASI, YEMEKHANE.

WEB - https://mackaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Harbiye Mahallesi Maçka Caddesi No6 Teşvikiye/ŞİŞLİ/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ MAÇKA PARKINA KOMŞU DURUMDADIR. NİŞANTAŞI NURİ AKIN ANADOLU LİSESİ VE İTÜ MAÇKA KAMPÜSÜNÜN YANINDA KONUMLANMIŞTIR.

Adres - Harbiye Mahallesi Maçka Caddesi No6 Teşvikiye/ŞİŞLİ/İSTANBUL

Ulaşım - YENİKAPI-HACIOSMAN METRO HATTININ OSMANBEY DURAĞINDAN 10 DK YÜRÜYEREK ULAŞABİLİRSİNİZ YA DA - 30A VE 30M İETT OTOBÜSLERİ OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezindedir.